top of page

Evergreen on Helsingissä sijaitseva lämmin ja tunnelmallinen ekokampaamo sekä hoitola, joka syntyi kahden naisen unelmasta toteuttaa työtään omien arvojensa ja intohimojensa pohjalta. Meille tärkeää on aitous, puhtaus sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tavoitteenamme on tukea yksilöllistä ja aitoa, syvältä kumpuavaa kauneutta luontoa kunnioittaen sekä hyvinvointia lisäten.

Green is everyone`s
colour.

 

Evergreen havu 1.jpg

Tyypit

Alta pääset tutustumaan rentoihin ja lämminhenkisiin tyyppeihimme.

Evergreenin tiloissa toimii meidän lisäksi energiahoitaja Liisa Ahopalo. Häneen ja hänen hoitovalikoimaansa pääset tutustumaan täältä

Evergreen Jonna.jpg

Jonna

Jonna, toinen Evegreenin omistajista, on pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt Helsingin keskustan tunnetuissa liikkeissä jo 30 vuotta.

Luonnonmukainen elämä tempaisi mukanaan jo vuosikymmeniä sitten ja kouluttautuminen ekokampaajaksi tuntui luonnolliselta suuntautumiselta. Myöhemmin Jonna kouluttautui myös energia- ja äänimaljahoitajaksi sekä soundful yin joogaohjaajaksi.

Puhdas ruoka, luomuviljely, ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, eteeriset öljyt, homeopatia, eläinten hyvinvointi ja luonto ovat lähellä sydäntä. erityisesti saaristo rauhoittaa mieltä. Vapaa-aika kuluukin koiran kanssa retkeillessä metsissä ja rannoilla, joogatessa sekä rakkaan lapsenlapsen kanssa touhuillessa. Matkailu on tärkeä henkireikä ja seuraava reissu onkin aina suunnitteilla.

Parasta kampaajan työssä on kasvivärjäykset sekä asiakkaan parhaiden puolien esiin tuominen luonnollisen värin ja helppohoitoisen leikkauksen avulla. Myös pitkät asiakassuhteet ovat liiketyöskentelyn parasta antia.

Riina

Riina on luova ja innovatiivinen iki-innostuja, jonka kädenjälkeä löytyy niin Evergreenin sisustuksesta, kuvista kuin ulkoasusta. Ideointi ja visuaaliset elementit ovat hänen vahvuuksiaan.

Shamanismi, viisausperinteet, omavaraisuus, mielen ja kehon hyvinvointi, luonnonmukaisuus sekä elämän syvimmän olemuksen ymmärtäminen sekä varjotyö kiinnostavat kovasti. Oppiminen, tutkiminen ja ihmissieluna kasvaminen on lopulta kaiken tarkoitus.

Ekokampaajuuden lisäksi Riina on opiskellut hyvinvointivalmentajaksi sekä energia- ja äänimaljahoitajksi. Vapaa-aikansa hän viettää maalla perheensä kanssa käsissään joko multaa, vasara tai kamera. Retkeily, luonnossa liikkuminen, lukeminen, kaikenlainen näpertely ja rakentelu, valokuvaus sekä eri liikuntalajit tuovat maadoittavaa tasapainoa aktiiviselle psyykeelle.

Kampaajan työssä parasta on työn vapaus ja vaihtelevuus, erilaiset värjäystekniikat ja kaiken uuden kokeilu sekä mahtavat keskustelut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa.

bottom of page